Welcome Guest ( Log In | Register ) · 0 New Messages
![]() ![]() |
Nov 25 2007, 10:49 PM
|
|
|
Redovni član ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 466 Joined: 5-February 07 From: Beograd Member No.: 2,663 |
Od gospodje Monike Brukner,juce sam dobila ove slike.Monika je ovo slikala u Kacu,selu u blizini Novog Sada.Ovo je deponija na koju se ostavljaju lesevi zivotinja.Da li su ovo lesevi iz novosadske kafilerije?Najverovatnije.Odakle god da su,ovo je slika Srbije.Pogledajte ove slike iako ih je tesko pogledati,ovo je nasa realnost.Da li su ove zivotinje ovo zasluzile?Ove zivotinje su nekada verovatno verovale ljudima,koji su im ovo ucinili.Da li mozete da zamislite kroz kakve muke su ove zivotinje prosle?Mislim da je vreme da se drustva i ljubitelji konacno prestanu prepucavati i da zaista svi zajedno treba da ucinimo nesto da bi ovo prestalo,jer zivotinje u Srbiji pate...
Attached File(s)
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:51 PM
|
|
|
Redovni član ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 466 Joined: 5-February 07 From: Beograd Member No.: 2,663 |
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:53 PM
|
|
|
I jos
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:55 PM
|
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:56 PM
|
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:58 PM
|
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 10:59 PM
|
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 11:29 PM
|
|
![]() Domaći ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 1,115 Joined: 22-March 07 From: Beograd,Srbija Member No.: 3,011 |
Ovo je kao u horor filmu i to najgorem.........
nemam reci.............. -------------------- www.noa.iwannaforum.com posetite nas forum i usvojite neku zivotinju !!!
|
|
|
|
Nov 25 2007, 11:32 PM
|
|
![]() Domaći ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 4,005 Joined: 23-September 06 From: beograd Member No.: 1,931 |
godsode boze imali te negde?
opet mi nece biti dobro,sama sam kriva koji sam djavo otvarala temu..uh.. ovo je necuveno... nemam sta da komentarisem..ja cu zasigurno plakati sto tela tih jadnih dobroh zivih bica nemaju grob i sto niko nece zaliti za njima,sto ce im tel atako trunuti,sto nisu osetili ljubav i zivot..a zasto?...zbog nas,ljudi... onima koju su to uradili zelim da im ove slike prolaze kroz glavu do kraja zivota,da i oni tako zavrse baceni,da pokazu svojoj porodici i deci slike i kazu evo ovo sam ja uradio..s****.takvim ljudima ne treba kazna ..treba da ih ne bude! jako mi je tesko zbog ovih jadnih dusa..sto ih neko nije lepo zakopao?jao,strasno.. -------------------- |
|
|
|
Nov 25 2007, 11:37 PM
|
|
![]() __DRUGARI MAČKARI__ moj crni mačorčić zauvek u mom sr(CULE)ncetu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Urednik Posts: 3,774 Joined: 24-February 06 From: Beograde, sa nama i u nama zivis ti.. Member No.: 1,186 |
Da, da
Hijene u najpogrebnijem smilslu reči su simpatičnije od naše ljudske sorte Sramota me je. To se dešava svakog trenutka u našoj zemlji, a nikako da se stane na kraj takvom iživljavanju. Da li je baš sve uzalud kada su u pitanju kućni ljubimci koji su ovako tretirani!???! POBOGU... -------------------- indeks tekstova o mačkama > Usvojite MACU/Predivan izbor kućnih ljubimaca na poklon > www.catoverload.com > spisak veterinara+++ > ...For Those About To ROCK (fire!!) We Salute You... Friends will be friends! 2003-2008 Životinjsko Carstvo |
|
|
|
Nov 26 2007, 12:07 AM
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 188 Joined: 28-October 07 Member No.: 4,417 |
HOROR NAJGORE VRSTE!
Sve mi se cini da "reputacija" Novog sada sve vise i vise raste! I MI NOVOSADJANI U TOME ZIVIMO!!!!! I ko zna jos koliko gradova! Jelenna, ne znam o kakvom prepucavanju medju drustvima govoris pa bih te najlepse zamolila da to malo objasnis, jer sam sigurna da to nas, novosadjane veoma dotice iz dva razlog: 1. u zadnje vreme nam se puno "reklamirala" ARKA pa se ispostavilo da je sve bilo varka, koliko ja znam oni nemaju nikakav azil, niti pruzaju bilo kakvu vrstu pomoci zivotinjama u Novom sadu. 2. Za g-dju Moniku Brukner sam odavno cula, znam da ima Azil za pse u Djurdjevu, da je pomagala i pomaze mnogima u Vojvodini (cujem i g-dji Zorici iz Budisave) i znam da je svojevremeno njena organizacija (cini mi se iz Svajcarske) pruzala gradjanima pomoc u vidu besplatnih sterilizacija/kastracija pasa i macaka kod nekih veterinara. Na zalost, izgleda da je doslo do nekog "kratkog spoja" i da je za Novosadjane ta vrsta pomoci, generalno gledano, ukinuta...zasto to mi nije jasno. Probavala sam da dobijem g-dju Brukner na telefon 021-838-919 (tako su mi rekli da je to broj Azila u Djurdjevu) medjutim, retko kad se neko javi, a kad se javi onda su to obicno radnici koji ne mogu dati adekvatne informacije, g-dja Brukner je veoma cesto u Svajcarskoj. Veterinari koje sam kontaktirala u vezi tih besplatnih sterilizacija su mi rekli da je potrebno njeno odobrenje, pa me interesuje kako se do tog odobrenja tj. g-dje Monike moze doci jer ima puno novosadjana koji bi nosili i kuce i mace na te sterilizacije, samo da se smanji broj napustenih i napacenih dusa po nasem gradu. Koliko je meni poznato jedino je ona do sada pomagala "nasim" zivotinjama i zaista je grehota, do Boga i nazad, da se zbog nekih, kako ti rece, prepucavanja taj vid pomoci uskracuje zivotinjama kojima je itekako potreban. Ima mladih i ornih ljudi koji bi to od srca radili, makar na taj nacin da smanjimo ovakve uzasne prizore koji nas okruzuju. Najlepse molim da nam pomognete jer ste ocigledno povezani sa g-djom Monikom, nisu zivotinje krive za ljudska prepucavanja, hajde da ih spasemo kolikogod mozemo, a znam da g-dja Monika to i moze i hoce! Hvala i tebi i njoj, unapred! |
|
|
|
Nov 26 2007, 12:54 AM
|
|
|
Verovatno je razlog zbog koga se Monika ne javlja uvek na telefon taj,sto dnevno dobije poziva za 30 pasa koje ljudi zele da joj daju a ona nije u mogucnosti da prihvati toliki broj.Sigurna sam da Monika pokusava da uradi nesto povodom toga,pitacu je kada budem u prilici-a nadam se da ce to biti ubrzo.Pricam o prepucavanjima jer kada god pokusavamo da uradimo nesto za zivotinje,tu uvek isplivavaju interni sukobi,i na ovom forumu teme cesto prerastaju u svadje.I za Moniku Brukner su ljudi cesto pricali sve najgore,da salje pse na eksperimente,da ih uspavljuje,toliko su pricali o kafileriji u Zrenjaninu i o njenoj saradnji sa tom kafilerijom.Monika Brukner zivi u Srbiji preko 20 godina.U Djurdjevu trenutno ima 126 pasa,34 macke,9 svinja(to su sigurno jedine svinje u Srbiji koje ce umreti prirodnom smrcu,zive kao ljubimci i vole da se maze),5 koza,4 magarca,6 krava,3 lisice,1 srna,1 rakun,22 konja i nekoliko papagaja,patke,curke,kokoske,ptice i zecevi.Sve te zivotinje su spasene iz nesrecnih situacija i sve su ljubimci.I da li je moguce da ljudi u Srbiji mogu da misle da neko ko zivi sa toliko zivotinja,radi protiv njih.A mnogo ljudi je to pricalo o njoj.Ovo je toliko opsirna tema i upravo sam zbog toga sto ljudi pricaju o Moniki,resila da otvorim posebnu temu o njoj i o tome sto je ona uradila,ali za to mi treba malo vise vremena,ovih dana cu i to postaviti.Ja zaista imam predivno misljenje o toj zeni i sigurna sam da ona u svakom trenutku daje svoj maksimum za zivotinje.
|
|
|
|
Nov 26 2007, 01:17 AM
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 188 Joined: 28-October 07 Member No.: 4,417 |
Ma, svako moze da prica sta hoce! Kod nas je to bar lako!
Mene a i mnoge druge novosadjane interesuju te besplatne sterilizacije koje su moguce uz njenu saglasnost! Bez obzira na sve nesuglasice izmedju (pojma nemam koga!) to se ne bi trebalo uskracivati zivotinjama, ljudi su, na zalost uvek i samo ljudi! Zaista se uzdam da ces je pitati i da ce zivotinje dobiti ono do cega je i g-dji Moniki stalo-sigurniji i bolji zivot! |
|
|
|
Nov 26 2007, 08:53 AM
|
|
|
Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 260 Joined: 1-November 07 Member No.: 4,458 |
Boze milostivi gde li je ta tvoja milost.....
Stvar u tome da ovo ovde obeseno medju nama ljubiteljima zivotinja atreba da je obeseno svugde ... da izazove ako ne samilost bar onda gadjenje pa da ih bar zakopaju sl put .... sledeci put ( ?) uzasno.... |
|
|
|
Nov 26 2007, 10:45 AM
|
|
![]() Domaći ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 1,140 Joined: 12-August 07 From: Crna Gora-Niksic Member No.: 3,818 |
joj grozne slike
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 03:45 AM |