.... naslovna

.... psi

.... mačke

.... ptice

.... male životinje

.... galerija

.... forum

.... prezentacije

.... oglasi

Bigl Šerlok vraća izgubljen prtljag putnicima u Amsterdamu


LAŽNO UPOZORENJE: Nakon što pogledate ovaj preterano sladunjav video klip o četvoronožnom službeniku  aviokompanije KLM u akciji, možda čete doći u iskušenje da sledeći put prilikom leta u Amsterdam namerno zaboravite deo prtljaga u avionu. :)

Bigl Šerlok vraća izgubljen prtljag putnicima u Amsterdamu

Upoznajte Šerloka, bigla prikladnog imena koga je aviokompanija Royal Dutch Airlines u reklamne svrhe zadužila da vraća predmete koje putnici zaborave tokom letova koji stižu na amsterdamski aerodrom Šipol. (Schiphol Amsterdam Airport).“Mi vršimo obuku u snazi, izdržljivosti i naravno - socijalizaciji." kaže Šerlokov trener Dirk Van Driel,
“Zaista je neverovatno videti reakcije putnika na Šerloka.”

Opšte odobravanje koje u takvim situacijama odjekuje hodnicima aerodroma znači da je Šerlok pronašao i doneo nečiji zaboravljeni telefon ili druge zaboravljene sitnice.

Kompanija KLM upotrebljava ovog simpatičnog psa kako bi istakla svoj odgovoran odnos prema izgubljenim predmetima svojih putnika. Ono što naglašavaju je da se u procesu vraćanja stvari putnicima, zaposleni u KLM služe mnogim osobinama koje krase čovekovog najboljeg prijatelja.

Sem toga, kako bi se ubrzao proces, koriste se društvene mreže, brojevi telefona i drugi podaci sa društvenih mreža koji mogu pomoći u najbržem mogućem rešavanju problematičnih situacija.

Biglovi su inače česta pojava na mnogim svetskim aerodromima zbog svojih nadprosečno osetljivih njuški kojima pomažu u pronalaženju zabranjenih supstanci u prtljagu. Među njima je verovatno najpoznatija Bigl Brigada koja sa svojim vodičima proverava stvari pre ukrcavanja u američkim vazdušnim lukama.

Marketing


Komentari/pitanja

Izvor vesti: KLM/CNN

.... divljina

   
  Maya di Altobello
  Shadow of Aire
.Lionheart
[erdel terijer]
  Express Man Rezlark
 [patuljasti šnaucer]
  Big Band Rezlark
 [patuljasti šnaucer]
  Ivory Iv from Lipar Land [doberman]
   

2003-2014 © Životinjsko carstvo